top of page

Betalingsbetingelser

Pris

Prisen inkluderer selve fotograferingen, visninsgtime (avtales etter endt fotografering) og et eget webalbum med prøvebilder. Bildene må betraktes som skissekopier der utsnitt, farger og toner justeres på de ferdigstilte kopiene.

 

Avbestilling

Dersom dere ikke kan benytte timen, vennligst ring senest dagen før. Blir ikke dette overholdt vil kunden bli fakturert for fotograferingstimen i sin helhet.

 

Lov om opphavsrett
I henhold til Åndsverksloven §43a forbeholder Fotograf B.T Stokke AS seg eneretten til å fremstille eksemplar av sine fotografiske bilder, enten det skjer ved fotografering, trykk, tegning eller på annen måte, og gjøre det tilgjengelig for allmennheten.

Jeg selger ikke høyoppløselige filer til selvprint – og er stolt av det!

Er du på jakt etter høyoppløselige digitale filer til selvprint, er vi ikke fotografen for deg. Som profesjonell fotograf ønsker vi å formidle helheten, der også forstørrelser, album og veggbilder er profesjonelt utført. Hos oss får du digitale prøvebilder i jpeg-filer som er ypperlig tilpasset for digitalt bruk. Bildene gis da i 72 dpi hvor lengste side er 900px.

bottom of page