top of page
sagnaespolsa.jpg

FOTOGRAFERING FOR BEDRIFT 

Din nettside er bedriftens ansikt utad. La den skinne av profesjonalitet og en gjennomtenkt helhet. Bilder sier mer enn tusen ord sies det, og hvis du vil at noen av de ordene skal være kvalitet og troverdighet, bør bildene gjenspeile nettopp det. 

Vis frem bedriften med gode miljøbilder og profesjonelle bilder av de ansatte. La kundene få se hva dere gjør, hva dere produserer og ikke minst; hvem den hyggelige stemmen de kjenner fra telefonen er.

Mange nettsider er preget av dårlige portrettbilder med ulike bakgrunner og rotete helhet. Fristende bilder selger, og tilliten øker med mindre det er benyttet innkjøpte og upersonlige bilder. 

Det er viktig med ærlighet og nærhet mellom bedrift og målgruppen - dette oppnås i første rekke med en innbydende nettside med de gode bildene.

Vi bruker BT Stokke for å få gode bilder av våre ansatte

Vi oppnår et helhetlig og profesjonelt uttrykk når Bjørn Tore tar bilder. 
Bildene blir benyttet på nettsider, i annonser (trykk og digitalt) og på sosiale medier. Det er viktig for oss at det er høy kvalitet på bildene og vi ser absolutt nytteverdien i dette. Vi vil anbefale hans tjenester til andre.

Thomas Rustad
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF

em1_hvit.png
Thomas_em1_daglig leder.jpg

Referansejobber

Vi har hatt, og har gleden av å jobbe sammen med en rekke gode kunder. 

Gjennom årenes løp har vi samarbeidet rundt mange gode prosjekter, og flere kommer, store som små. 

Noen kunder

Kunder5.jpg
Kunder9.jpg
Kunder13.jpg
Kunder2.jpg
Kunder6.jpg
Kunder10.jpg
Kunder14.jpg
Kunder3.jpg
Kunder7.jpg
Kunder11.jpg
Kunder15.jpg
Kunder4.jpg
Kunder8.jpg
Kunder12.jpg
Kunder16.jpg

KONTAKT OSS FOR
REKLAMEFOTOGRAFERING

Trenger du en fotograf for å få de bildene og det uttrykket du ønsker, da vil vi at du tar kontakt med oss. Sammen kan vi finne veien til målet, og det resultatet du vil ha.

Takk for at du sendte inn!

bottom of page