top of page

Galleri

Et godt portrett skal reflektere personligheten til den eller de som er portrettert.

 

«Jeg har nå over en lang periode brukt Fotograf BT Stokke ved flere anledninger . Jeg er mektig imponert over hans arbeid. Han er dyktig, kreativ og glødende engasjert i sitt fag. Han har alltid nye og bra forslag både til locations, klær, positurer og stil på foto samtidig som han lytter til deg som kunde og dine ønsker. Han gir ærlige tilbakemeldinger på hva som ser bra ut/ikke er bra på fotografering med ønske om å få frem det beste i deg.
 

Du blir alltid møtt på en hyggelig måte og godt ivaretatt.  Han er hyggelig, positiv og omgjengelig. Jeg gleder meg alltid til jeg skal til hans studio for nye bilder. Det blir mange store ord her nå, men jeg har jobbet med mange forskjellige fotografer og denne omtalen er virkelig fortjent. Jeg kan med hånden på hjertet si at uansett hva slags type foto du ønsker er Fotograf BT Stokke den rette fotografen for deg»

 

– Nils K. Fuglesnes

Kontakt oss

Besøksadresse:

Jarenstranda 2

2750 Gran

Telefon:

61 33 05 78

Åpningstider:

Mandag:                               Etter avtale

Tirsdag - fredag:                 9 - 16*

Lørdag:                                  Etter avtale

Søndag:                                Stengt

* Det kan forkomme at vi må stenge dørene når vi er ute på oppdrag. Vi anbefaler derfor å ringe på forhånd om du ikke har gjort en avtale.

bottom of page